En fixardag

Idag har det varit en riktig fixardag här hemma och det var riktigt skönt att få massor av saker gjort. Efter handlingen så blev körde vi en stund i köket med att göra mer barnmat till Wilhelm. Så nu är det kyckling med rotfrukter, köttfärssås och pasta och köttfärs och palsternacka. Och därmed är det påfyllt i frysen igen så nu finns det mer variationer och han har mat ett bra tag framöver.

Idag har även gräset blivit klippt, bilen tvättats och det har även blivit en längre tur till lekparken i höstsolen. Jag har även fått till en planering för nästa vecka då jag känt senaste tiden att jag behöver lite mer struktur så att vissa saker blir gjorda eftersom de ofta skjuts lite på annars eller glöms bort. Så nu testar jag med ett liten lätt planering för så får vi se hur det går.

7 thoughts on “En fixardag

Add yours

  1. Vi har också haft en fixardag. Jag har städat här inne, barnen har gått långrunda med hundarna, mannen har fixat med crossen och klippt gräset. Ja jag har även bakat kakor, kände för det och Rubiner är så lättbakade och snabba att göra.

    Visst är det skönt med hemmagjord barnmat! Det har jag gjort till våra båda, då visste man att de alltid åt.

    Hoppas att det funkar fint för dig med den nya planeringen!

  2. Skönt med de där fixardagarna innan en ny vecka. Lite struktur och planering är alltid bra. Jag tycker det är svårt att få till det där, men vad skönt det är när man känner att man hinner mer bara för att man planerat. Ha en fin vecka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: