Ibland får man vara lite ”lat”

Igår var det riktigt ruggit väder här hemma, och enligt vår plan så hade vi tänkt ge oss ut och springa på eftermiddagen. När det började närma sig regnade det fortfarande så då kände jag inte alls för det – det är okej att vara lite ”lat” ibland. Så Melissa och jag ställde oss och bakade kladdkaka i stället.

Idag har jag inte varit på latsidan. Efter frukost var det bvc-besök med Wilhelm. Det  var en extra kontroll för att mäta huvudet. Allt såg bra ut och vår lilla kille har nu passerat 10 kilo! Han kanske inte är så värst lite längre…

När vi kommit hem igen var det promenad med Bartolo, sen fixa lite småjobb på datorn och äta en tidig lunch. Men två minuter till godo satte jag mig framför datorn redo för webbinar med Martia Brännvall ”Hur skriver man en roman som säljer?” Väldigt tydligt och bra genomgång av viktiga punkter i skrivandet av en roman.

När dagen varit så produktiv så bör jag även ta tag i att boka en klipptid, någon som jag tänkt men inte gjort på några veckor nu. Tänk att just det ska vara så lågt prioriterat!

Men nu är det dags att ge sig ut på den där springturen som skippades igår, tänka sig att spåret finns kvar idag också!

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Ibland får man vara lite ”lat”

  1. Helt klart har du haft fullt upp. Jag har jobbat hela dagen men innan jag började gick jag en promenad med kameran och hjälpte dottern och släppte in städfirman.

  2. man får absolut va lite lat ibland . men myssigt o kunna göra något litet ihop o få lite kvalitets tid 🙂

  3. Man bör vara lat någon gång då och då! Ta det från en som gått igenom utmattning 2 ggr!
    Älskar att gå på föreläsningar!

  4. Tycker det är synd att du kallar det för lathet, just ordet ger ju ändå lite dåligt samvete även om du försöker att rättfärdiga det. Kalla det istf att du helt enkelt valde att prioritera annat. Jag försöker att inte använda ord som värderar en handling, som tex lat, unna, synda mfl. Jag vägrar helt enkelt att ha dåligt samvete längre 🙂

  5. Fick höra ev en på en Stressmottagning jag gick på förr. Att det är skillnad på lathet och återhämtning. Lathet är för dem som ligger på sofflocket dag ut och dag in. För en sådan aktiv som du ska du se det som återhämtning

  6. Såklart det är okej att vara lat ibland, är vi alla 🙂 jag lite mer än andra haha på sista tiden har man ingen ork 😬

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: