Godispåse och korvgrillning

Igår var det fredag och vi gjorde en repris från förra veckan med att köpa en glass till eftermiddagsfika. Bland annat lite för att fira att jag skickat in min novell till tävlingen. Melissa följde med in och personalen gav henne en liten godispåse inför halloween – gissa om hon blev glad! Så det blev glass i solen och lite godis som räcker hela helgen.

Korvgrillning i spåret

Vi hade planerat att gå till spåret och grilla korv idag om vädret tillät. Även om det var fuktigt i luften så gav vi oss bort till skogen. Det är ju så mysigt att grilla ute i skogen och det smakar ju alltid bra när man äter mat utomhus. Och korv går ju alltid hem hos barn känns det som.

När vi ätit klart hade det spruckit upp och vi gick en extra sväng och njöt av solen. Det gäller ju att passa på att ta vara på solen när den kikar fram.

I lite sista minuten bestämde vi oss för att åka in till stan för att handla lite saker. Joakim skyndade in 16 minuter innan affären stängde och köpte lite bultar han behövde. Jag undvek Ikea för det var så mycket folk och köpte lite tavelramar på rusta i stället. Så ett projekt imorgon blir att få upp dem på väggen.

3 thoughts on “Godispåse och korvgrillning

Add yours

  1. Vad gulligt att Melissa fick en godispåse. Behövs inte så mycket för att göra någon glad. Vad sugen jag blev på korvgrillning nu. Nästa gång jag har barnbarnen får vi göra det. Smakar alltid gott, speciellt då det är lite kallare ute

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: