Missad tidsomställning och kanelbullar

Här hemma missade vi totalt att klockan vreds tillbaka en timme inatt. Mobilerna ställde ju om sig själva så vi tänkte inte på det när man vaknade. Men vi tyckte att båda barnen vaknade ovanligt tidigt och det var inte förens jag kom in i köket och såg klockan på ugnen som jag kom på det!

Annars har dagen rullar på i en rasande fart som vanligt. Medan Joakim var och handlade med Melissa hade jag träff med min skrivkompis på Skype. Tavelramarna vi köpte igår har nu fått sitt innehåll och väntar på att komma upp på väggarna.

Efter vi varit i lekparken så blev det bullbak. Jag blev så sugen efter att jag läste Surt sa räven om rabarberna där de fikade på kanelbullar hela tiden, så ett blev ett gäng bakade.

Imorgon är det en ny vecka och det är faktiskt en del planer – bland annat ska jag till frisören som jag behövt besöka ett tag nu så det är skönt att det blir gjort.

Hur har er helg varit?

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Missad tidsomställning och kanelbullar

  1. Mmm kanelbullar är så galet gott. Varma med standardmjölk. Just dagen efter man ställer om klockorna är lite förvirrande. Vilken klocka är egentligen rätt?

  2. Skönt att mobilen sköter tidsomställningen själv, annars hade jag missat det varje gång.
    Gott med bullar under helgen.

  3. Glömde också bort tidsomställningen men kom på det när jag vaknade. Blir alltid så förvirrad bara, vilka klockor har ställt om sig själva & vilka har inte…

  4. ja allt detta med ställa fram och tillbaka klockan, alltid lika störande fattar inte varför vi inte bara kan ha samma tid året runt 😑❤

  5. ja jag har inte tänkt så mkt på det där att klockan vreds om. så blev inte så mkt på erkad av tidsskillnaden

  6. Nybakta bullar säger man ju inte nej till. Tycker det är lite krångligt med tidsomställningen för visst att mycket ställer om sig själv men när allt inte gör det blir jag lätt förvirrad

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: