Utmaning – Mitt hem

Det är jättekul att några hakar på min utmaning och det är alltid roligt att läsa era svar. Förra veckans “Min/mitt …- utmaning” handlade om kylskåpet och denna veckan är det hemmet. Dagens utmaning kom ut lite senare än vanligt men ibland kommer livet mellan.

Hur bor du, och hur länge har du bott där?

Vi bor i en villa som vi byggt själva i ett litet samhälle utanför Linköping. Vi flyttade in sommaren 2018, så det är i tre och ett halv år som vi bott här nu.

Vilket är ditt favoritrum och varför?

Vi spenderar mycket tid i köket och vardagsrummet, men det är nog vardagsrummet som är mitt favoritrum. Det är där vi ofta myser i familjen och jag sitter gärna i soffan och med ett anteckningsblock där jag skriver ner alla mina tankar och idéer.

Om du skulle få ändra ett rum i ditt hem – vilket skulle det vara och hur skulle det se ut?

Jag skulle ändra den delen som är vår matsalsdel. Jag skulle vilja ha den bredare så att man kan ha ett runt bord i stället och en sittgrupp.

Om du får lägga till ett rum i ditt hem – vad skulle det vara för rum?

Jag skulle lägga till så jag får ett eget kontor som jag även skulle ha som mitt eget biblioteket med en läshörna.

Hur ser ditt drömboende ut?

Drömboendet är en mindre gård, med en härlig trädgård och gärna lite utsikt. Huset ska vara i lantligt stuk men ändå modernt och ha en veranda.

Hur tycker du att man skapar en hemtrevlig känsla?

Det är lite olika vad man tycker är hemtrevligt. Men jag tycker om när det är tavlor på väggarna, det behöver inte vara mycket men så att det inte ser kalt ut. Gärna växter och lite textiler. Sen framför allt att det inte ser för sterilt och opersonligt ut, det bor ändå någon i huset och det ska väl ändå synas lite?

Som vanligt så vill jag gärna att ni länkar till mig om ni använder er av utmaningen på era bloggar!

14 thoughts on “Utmaning – Mitt hem

Add yours

  1. Jag ligger fortfarande lite back, men mina svar kommer 🙂 Denna blir kanske mest utmanande på ett sätt, då vi ju ska flytta snart. Men kul ändå!

  2. Mitt favoritrum hemma är vardagsrummet, och jag skulle vilja ha en uteplats eller stor balkong. Det saknar jag mest.

  3. Ohh kanske jag skulle joina denna och så fint ni verkar bo också, kul att ni ritat och fixat det själva =D Jag gillar också vårt vardagsrum mest, men även Bellis rum, det är så fina tapeter där

  4. Vad fint ni har det 😊 ett sånt kök skulle jag vilja ha 😊ser så mysigt ut och uteplatsen ser väldigt fin ut . Har inte något speciellt favoritrum men jag gillar vardagsrummet 😊

  5. Mitt favoritrum är nog också vardagsrummet. Samlingsplatsen där det gärna får se ut som att det bor någon där. Rolig utmaning!

  6. Ni bor verkligen fint. Jag tycker verkligen om mitt nya boende som jag renoverade från scratch. Jobbigt men så roligt. Skulle jag lägga till något hade det varit ett rum till.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: