Det händer saker!

November drar igång med mycket på agendan. November innebär NaNoWriMo i skrivvärlden, vilket innebär att man ska fokusera på att skriva och nå 50 000 skriva ord under november. Lite klurigt att hitta tiden med allt i vardagen ibland, men så länge ligger jag i fas med skrivandet och det är peppade att veta att så många andra sitter och knapprar i samma stund. När vi ändå är inne på skrivandet så har jag anmält mig till en författarkurs på distans som jag kommer sysselsätta mig ett tag framöver. November har även en del helgplaner med träffar med familj och vänner.

Jag kom faktiskt i väg!

Sist jag var hos frisören var i april, jag hade tänkt gå tidigare men det har liksom skjutits på. Men två frisörbesök på ett år att faktiskt ofta för mig. Men det går ju åt lite fler besök nu när jag vill ha lite kortare längd på det, och jag trivs så bra med den här längden.

Nu är alla problem med chipnummer för Bartolo löst och nu står jag äntligen som ägare på Jordbruksverket.

Det börjar även hända saker för Joakims företag. Igår kom det första riktiga jobbet in och även en jobbförfrågan. Så kul att det börjar hända saker för honom och nu har han fullt upp med dem jobben. Det är perfekt tajming för han har precis kommit i ordning med allt.

11 thoughts on “Det händer saker!

Add yours

  1. Så kul när drt händer saker. Heja på med skrivandet och vad kul med författarkurs. Själv ska jag skriva en novell på 10 sidor ska in i slutet av november.

  2. Men vad kul att det redan börjat att rulla på för er och företaget lycka till❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: