Ett steg närmare drömmen

När vi kommer in från eftermiddagspromenaden hörs plinget av att jag fått mejl. Efter vi tagit av oss ytterkläderna låser jag upp mobilen och ser att det är ett mejl från ett av förlagen som jag skickat mitt manus till. Pulsen ökar och jag ställer in mig på standardrefuseringen. När jag läser orden “vi vill publicera din bok” ger jag ifrån mig ett litet glädjetjut och Joakim ser konstigt på mig. Jag berättar att ett förlag vill publicera mitt manus, och han blir lika glad som jag. Jag läser igenom mejlet flera gånger för att se så att jag verkligen förstår det rätt, och i mejlet ber dem mig höra av mig om jag är intresserad så ska de ge mig mer information. Efter att jag svarat så ringer jag uppspelt till mamma för att berätta!

Jag och Joakim fortsätter prata om det, och jag är helt salig. Det betyder så mycket att någon tror på det jag skriver och att de vill publicera det. Jag säger att jag kanske ska ha is i magen och vänta tills jag får svar från det andra förlaget som jag skickat till. Fem minuter senare hörs plinget från mobilen igen. Det är från det andra förlaget – de vill också publicera min bok!! Jag blir helt paff! Två förlag som är intresserade av ett manus som jag skrivit! Det spritter fortfarande i min kropp, och när jag till slut lugnar ner mig (om någon dag eller två) så ska jag i lugn och ro läsa deras erbjudanden. Och nu har även tanken slagit mig – jag kommer behöva tacka nej till ett förlag, efter att ha drömt så länge om att få något publicerat så känns det helt sjukt!

Så vi avslutar den här fredagen med lyckorus, och jag är ett steg närmare min dröm! ⭐

12 thoughts on “Ett steg närmare drömmen

Add yours

  1. Wow vilken känsla det måste vara. Så grym du är. Fira riktigt ordentligt. Blir så spänd på att få läsa din bok framöver.

  2. men wow gud vad kul, och vilket glädje spridande inlägg man blir helt super glad själv bara av att ta del av den glädjen du befinner dig i nu som liksom bara speglas hejvilt genom raderna. ASSå grattis jag är så super glad för din skull så underbart 😀 <3

  3. Åh men vad kul! Blir så glad för din skull ska försöka sätta mig någon dag och börja läsa din bok, nu vill jag också läsa den 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: