En vecka med mycket positivt

Ännu en vecka är till ända, och tänkte köra en av Minas fem positiva. Ni som redan läst fredagens inlägg kan säkert redan gissa vad som kommer överst på denna veckans fem positiva!

1. Två förlag vill ha mitt bokmanus

I fredags hörde alltså inte ett utan två förlag av sig om att de är intresserade av att publicera min bok. Så de senaste dagarna har det varit ett lyckorus i kroppen och det känns så roligt att vara ett steg närmare min dröm att bli författare.

2. Familjeträff hemma i Tenhult

Igår var vi hemma hos mina föräldrar för att fira farmor som fyllt år och lite för tidig farsdag. Så roligt att träffa alla, umgås och prata.

3. Joakim har fått in jobb i företaget

För ungefär en månad sedan började Joakim med sitt företag på heltid och nu börjar jobba trilla in. Det är båda kul samtidigt som det blir lite av en lättnad då det han känt en viss press att få igång det och att hitta jobb.

4. Våra barn

Egentligen skulle dem vara med på listan varje vecka, men det blir lite tjatigt. Just nu händer det mycket i bådaa utveckling och det är så roligt att få vara med och uppleva det, även om varje dag inte är den lättaste.

5. Återhämtning

Den här veckan har det blivit en hel återhämtning med läsning och ljudbok, som jag börjar fastna mer och mer för även om det inte riktigt är lika gripande för mig som att läsa själv. Jag tog mig även till frisören vilket var väldigt behövligt både för hårets skull men även för min att komma iväg lite och pyssla om mig själv

Vi tackar för denna vecka och ser fram emot vad nästa kommer bjuda på!

8 thoughts on “En vecka med mycket positivt

Add yours

  1. Så glad för din skull. Vet vilket slit det är när man kommit dit. Stort grattis än en gång. Ser fram emot att få läsa din bok framöver.

  2. Så mycket positivt i ditt liv nu. Det måste vara häftigt att två förlag vill ge ut din bok. Då har du bra förhandlingsläge.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: