Firande med exotisk planka

Jag hade väldigt svårt att somna igår eftersom jag var så uppe i varv efter gårdagens lyckobesked. Så det slutade med att jag satt uppe och läste till 23.30 innan jag kunde gå och lägga mig igen.

Idag åkte vi ner till mina föräldrar för lite firande av min farmor som fyllt år och en tidig farsdag. Där bjöds det på exotisk planka, som är så otroligt gott och fräscht att äta. Det var roligt att träffa hela familjen igen då det var ett tag sedan vi sågs sist. Och kul att träffa farmor då vi inte kommer kunna träffa henne igen förens efter jul.

Melissa och hennes kusin John har lekt på, och det är så roligt att de funkar så bra tillsammans. Kommer blir så kul sen när Wilhelm är stor nog att leka med dem också. Det skiljer ju inte så många år mellan dem så de kommer nog ha väldigt roligt tillsammans framöver.

5 thoughts on “Firande med exotisk planka

Add yours

  1. Stort grattis, Förstår verkligen ditt lyckorus. Plankor är alltid bra mat, och alla kan ju välja vad dom vill ha. Perfekt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: