Reflexvästen på!

Halva arbetsveckan har gått, och som vanligt känns det som att tiden springer förbi med alla vardagsbestyr. Idag har jag börjat med en författarkurs – hade ingen tanke på att jag skulle bli antagen av ett förlag när jag anmälde mig till den men jag tror att den här kursen kommer ge mig väldigt mycket när det kommer till skrivandet! Det finns alltid mer att lära och att utvecklas inom.

Idag körde vi ett annat upplägg på löpningen. Tidigare har vi turats om i spåret men idag blev det 5 km tillsammans i stället. Joakim fick putta dubbelvagnen som gick utmärkt att springa med på asfalt, och jag hade Bartolo. Så nu ska vi försöka göra det konceptet i stället så vi kan springa tillsammans. Det kommer nog kännas ordentligt för oss båda imorgon, och det är ju tur att Joakim ska på mässa på fredag och inte imorgon! Eftersom det mörkar så snabbt nu så åkte även reflexvästen på! Det gäller ju att synas!

Är ni duktiga på att använda reflexer?

16 thoughts on “Reflexvästen på!

Add yours

 1. Vad spännande med en författarkurs , alltid lärorikt och spännande att kunna utvecklas. Hoppas det går bra för dig.
  Reflexer är så viktigt så man syns.
  Jag är nog ganska bra på det.
  Ha en fin kväll nu

 2. Jag köpte sådana där reflexer som är mer som hängslen liksom, fast det är en “väst” som man knäpper på sig. Superbra! Den använder jag jättemycket!

 3. Nä jag är kass på reflex överlag tyvärr. Sa precis till mannen att vi måste ordna med reflex till grabbarna. Frågan är bara hur vi får grabbarna att använda reflexerna.

  Kul med författarkursen! Den får du berätta mer om.

 4. Så viktigt med reflexer, även då man är i stan. Vet inte hur många gånger någon bara är framför bilen och man ser verkligen inte personen.
  Så roligt att det går bra för dig med ditt skrivande. Gläds åt andras framgång.

 5. REflexer är viktigt såhär års särskilt innan snön kommer och ljusar upp lite. Jag har en del fina och smarta reflexplagg och ass från Smart in the dark. Men skulle faktiskt vilja ha en silvrig reflexjacka

 6. Men vad skönt att ni kan springa tillsamsn ♥️ viktigt att ha på sej nån reflex ny när det är så mörkt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: