En riktig snilleblixt trots ett segt huvud

Idag har inte huvudet eller humöret varit riktigt med mig. Det var en strulig natt och jag märker direkt hur beroende jag är av att få min sömn! Men dagen har rullat på och jag har sysselsatt mig med sådan som huvudet har orkat med. Mestadels har det blivit lite småfix här hemma och en hel del läsning, vilket har varit precis vad jag behövt. Att få möjlighet att sjunka in i något annat en stund. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet nu – jag är fortfarande väldigt glad av att ha blivit antagen på ett förlag men nu börjar lite prestationsångest och nervositet krypa sig på.

En riktig snilleblixt!

Efter förskolan så bestämde vi oss för att pyssla lite med pärlor här hemma. Det är ju inte alltid som att pärlorna håller sig kvar på bordet, utan titt som tätt så hörs ljudet av en pärla som faller ner på golvet. Det känns ju inte alls bra för att det ligger pärlor på golvet när Wilhelm kryper runt i full fart. Men då kom jag på en idé, som enligt mig själv var genial! Jag lade en filt under Melissas stol så att pärlorna som föll ner blev kvar på den i stället för att rulla vidare längs golvet. Det finns säkert de som redan kommit på den idén men om ni inte har det så delar jag med mig av den nu!

Imorgon ska jag och barnen spendera dagen med min mamma medan Joakim är på mässa på Elmia i Jönköping, och det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort lite och få lite annat att tänka på.

8 thoughts on “En riktig snilleblixt trots ett segt huvud

Add yours

  1. Helt naturligt att vara lite nervös inför allt som händer i ditt liv. Smart tips det där. Finns ju pärlor överallt då barnen håller på.

  2. Vad mysigt att sitta och pärla en stund 😊 ja det är rätt skönt att komma bort lite och inte bara vara hemma eller ute på lekplatser utan att man kan göra något annat med 😊..

  3. Så mysigt att kunna sitta och pärla lite 😍 jag blir med seg i huvet när jag inte sovit tillräckligt

  4. Grattis till att ha blivit antagen till ett förlag! Så stort ju. Jag märker också direkt när jag sovit för lite. Sömnen är verkligen viktig. Smart att lägga en filt under bordet. Det hade jag faktiskt inte tänkt på själv….

  5. En filt under bordet var ett bra tips..ja, kan hålla med om att huvudet inte är med vissa dagar, särskilt när man har två barn hemma, idag hände något akut och vips så glömnde jag bort att jag inte komenterat i alla bloggarna under förmiddagen, ber om ursäkt för förseningen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: