Utekväll i hemstaden

Igår så åkte vi ner till mina föräldrar utanför Jönköping. Joakim gick på mässa på Elmia och jag och barnen umgicks med min mamma. Det blev lekparksbesök, promenad och mycket lek. På kvällen så fick mina föräldrar vara barnvakt när jag och Joakim gick ut och åt. Något vi inte gjort sedan i april! Så det kändes verkligen som att det var på tiden, och dessutom hade vi ju en del att fira.

Vi var lite tidigare så vi passade på att gå en sväng vid munksjön innan det blev dags att dra sig till restaurangen.

När vi kom till restaurangen Grill i Jönköping så fick vi sitta lite i baren och vänta på vårt bord. Jag beställde en alkolfri drink som riktigt fräsch och god! Till förrätt blev det en tallrik nachos att dela på. Till huvudrätt så tog jag grillat lamm med pommes och efterrätten blev en chokladkaka. Riktigt god mat och trevlig personal!

Tiden rusade förbi med allt vi hade och sitta och prata om, och vi lämnade restaurangen mätta och belåtna (Joakim gick äta upp det sista av min efterrätt för jag orkade inte mer). När vi kom tillbaka till mina föräldrar stöp vi direkt i säng.

6 thoughts on “Utekväll i hemstaden

Add yours

  1. Men så mysigt ni haft det och ibland måste man vara utan barnen och vara sig själva för även man har barn får man inte glömma bort sig och sin partner vilket det oftast blir 😊 det där såg väldigt gott ut

  2. Å vad mysigt! Innan Covid bestämde min man och jag att vi skulle gå ut och äta ensamma en gång i månaden. Men sedan blev det pandemi och ja… Men det är något jag vill ta upp igen snart, det behöver inte vara något avancerat och under flera timmar, men bara det att få sitta ner tillsammans och prata utan att behöva förklara allt för någon annan. Nu är det ju lättare för oss som har äldre barn.

  3. Låter som en härlig dag!
    Det är inte bara mysigt att komma iväg så med ens partner utan också väldigt viktigt för förhållandet. Ni kommer leva länge på gårdagen.

  4. Vad mysigt. Partid är så viktigt i en relation, men som många småbarnsföräldrar sällan unnar sig. Vi pratade om detta med alkoholfritt på jobbet igår. Sa just att de alkoholfria alternativen börjar bli så bra, och just alkoholfritt öl verkligen smakar öl, och mycket godare än en lättöl. Även vin mm håller hög kvalitet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: