Virrig morgon och glöggmys

Idag var jag riktigt virrig här hemma. När morgonbestyren var klara och jag fått på Melissa ytterkläderna efter mycket om och men, så kommer vi till förskolan och jag tyckte att det var ovanligt mörkt där inne. Vi kom till dörren och det var låst. Då gick ljuset upp för mig. Det var studiedag idag – något jag glömt bort! Så det var ju bara att gå hem igen, tur att det bara tar någon minut att gå dit.

Så idag vi har fått leka här hemma i stället och varit ute på cykelpromenad. Idag har även adventsljusstakarna och ljusslingor fått komma upp här hemma, har ni börjat sätta upp ljusen eller väntar ni tills första advent? Så när allt sådan pyssel var fixat så passade det ju perfekt att dricka lite glögg ikväll för att verkligen komma in i stämningen. Det blev inte premiären för den blev i helgen hos mina föräldrar, men det är gott och mysigt att kunna ta ett glas med varm glögg på kvällen.

detkaosvikallarvardag

8 kommentarer på ”Virrig morgon och glöggmys

 1. Åh nej vad tråkigt att ni hann ge er i väg till förskolan innan du kom ihåg att dom hade studie dag…Ni hann med massa annat kul i alla fall

 2. Så trist när man kommer hela vägen dit och det händer. Skönt att ni kunde gå gem och ha mys i stället. Själv har jag inte ens funderat på adventsljusstakar ännu, men det börjat bli dags att leta rätt på dem.

 3. Förvirrade småbarnsföräldrar 🙂 Tur du inte var på väg till jobbet den dagen. Som jag längtar efter lite glögg nu. Till helgen blir det julmarknad, och då börjar julen för mig,

 4. Vad tråkigt att ni ”stressade” iväg till förskolan i onödan!
  Här har inget pynt kommit fram ännu, det blir det i slutet av nästa vecka är planen. Jag är inte så glad för glögg tyvärr, men min man tar gärna en liten kopp om kvällarna i december.

 5. Mehh det glömde ju jag igår. Jag skulle värma glöggen. Tur att jag har mer att plocka upp. 😉

  Den där missen har jag också gjort. Skönt att ni inte har så långt till fsk.

 6. Vad jobbigt när sånt händer. Här har inget pynt kommit fram än men tänkte jag tar det nästa vecka då jag är ledig två dagar. I helgen ska jag städa och ta all vitmålning så jag kan pynta sen

 7. lätt hänt att det blir lite virrigt ibland. inte lätt o komma ihåg allt , tur att du bor nära .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: