Citronmarängpaj och klappa kossor

Den här helgen har precis som de flesta andra försvunnit i ett nafs. Igår var det en tur till stan där vi faktiskt fixade några julklappar. När vi kom hem så blev Joakim på bakhumör så han gjorde en citronmarängpaj. Så vi bjöd över grannarna som har en dotter i Melissas ålder på eftermiddagsfika.

Öppethus på bondgård

Idag åkte vi på öppethus på en bondgård inte så långt ifrån där vi bor, tillsammans med familjen som vi bjöd på fika igår. Så vi gick runt och tittade på traktorer och klappade kossor. Något som Melissa blev väldigt glad över! De bjöd även på glögg, lussekatt och pepparkakor inne i ladugården.

Den här helgen har varit avkopplande och energiuppladdande även om vi har hållit igång. Jag har kunnat släppa alla tankar på manuset som är hos redaktören, vilket faktiskt varit befriande. Men det har skrivits lite varje dag men det har varit det roliga, helt kravlösa skrivandet!

Nu ska vi ha spelkväll när barnen har somnat och ladda upp för en ny vecka med allt det har att bjuda på!

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Citronmarängpaj och klappa kossor

  1. Den där pajen som Joakim har gjort såg ju väldigt god ut tycker jag 😍Skönt att du har kunnat vila även om ni har gjort saker, det är bra helger det 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: