Kalender och tomtarna tittar fram!

Häromdagen pratade vi julkalender här hemma. Vi pratade om att göra en egen till Melissa men bestämde att vi väntar med det till nästa jul för det känns som det blir mer uppskattat då. Så i år får hon en vanlig hederlig kalender. Och igår gav Joakim mig ett paket – en tekalender. Tycker Pukka gör så goda teer och det ska bli riktigt gott att ha en ny smak till mig skrivstund varje dag.

Förra veckan så åkte adventsljusstakarna fram här hemma. Vi väntar ett tag med julpyntet med ändå har tomtarna kikat fram ett bra tag här hemma faktiskt. Melissa har nämligen upptäckt att det finns massor av tomtar i vårt förråd borta vid hennes rum, så hon hämtar tomtar lite då och sprider ut dem över huset. Så snart kanske vi får ta och fixa julpyntet för allt ändå är framplockat.

Har ni någon kalender i år?

8 thoughts on “Kalender och tomtarna tittar fram!

Add yours

  1. Här blev det en kaffekalender. Så gott med nåt varmt att dricka. Tomtarna är framme, ska bara placeras ut på diverse ställen.

  2. Så mysigt nu när man kan börja att smyga fram tomtarna 😍 härligt att ha en kalender som man kan öppna enda fram till jul 😍

  3. Jag hade en Pukka-kalender förra året, men tyvärr halkade jag snabbt efter eftersom jag inte dricker te varje kväll, haha! Men jag tycker att den typen av kalendrar är toppen!
    Superkul att det är Melissa som pyntar ju!
    Ska ta fram stjärnor och ljusstakar på torsdag, längtar efter det härliga ljuset som blir i huset då!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: