Titulera mig som författare!

Igår fick jag ännu ett roligt och smått overkligt besked. I början av november så skrev jag en novell. En idé som bara helt plötsligt dök upp i mitt huvud medan jag var mitt inne i fantasymanuset, så jag skrev ner idén och bestämde att jag skulle ge mig på den sen när manuset gått iväg till testläsare. När november drog igång var jag taggad att sätta igång med novellen – både för att träna mig på novellskrivning och utmana mig med genren. Efter x antal timmars skrivande och två redigeringsomgångar stod det färdigt och jag bestämde mig för att skicka in det till ett förlag. Igår fick jag svaret- de vill publicera den!

Förra månaden skrev jag på kontraktet för debutromanen och idag för novellen. Är det nu det börjar lossna? I vilket fall känner jag mig mer och mer bekväm att titulera mig som författare. Ikväll blir det att skriva ihop en presentation av mig till förlagets hemsida. Inser också att jag kanske borde ordna mig en författarhemsida, det får bli ett projekt framöver! Allt är väldigt spännande och smått overkligt, och vem vet det kanske är nu det kommer igång på riktigt för mig!

Mitt instagramkonto för böcker och skrivande har fått byta namn👆

6 thoughts on “Titulera mig som författare!

Add yours

  1. Grattis igen! Så glad för dig och jag hoppas en dag själv kunna få kalla mig författare 😍Nu håller jag tummarna att det lossnar för dig 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: