Granen har hittat in till oss

Eller ja, snarare fram ur garderoben då vi har en platsgran. Men idag efter förskolan, och efter snögubbsbygge i trädgården, så kom julpyntet fram idag och granen blev klädd. Vi har även det obligatoriska staketet runt för att den ska få vara i fred. Vi kör ganska så begränsat med julpyntet i år eftersom vi har en som gärna välter saker och en annan som går och plockar saker som hon når. Så allt som är ömtåligt får vara utom räckhåll.

Riktigt skönt att fixa det här idag för igår var inte alls måendet på topp. Det har varit ett par stökiga nätter den senaste tiden och det tog väl ut sin rätt på kroppen tillsammans med att en del anspänningar släppte. Igår flyttade vi över Wilhelm till sitt egna rum och första natten där inne har gått bra! Så nu håller vi tummarna att det fortsätter på det spåret. Ikväll blir det en lugn kväll och vi fortsätter titta på Lost in Space.

4 thoughts on “Granen har hittat in till oss

Add yours

  1. Här tänkte vi ha en riktig gran i år då vi ska vara hemma. Annars har vi alltid plastgran och det är ändå praktiskt. Fint det blev och skönt om granen får vara ifred.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: