Julklappsshopping avklarad

Vi vet ni vad – vi fick sova hela natten! Det har inte skett sedan Wilhelm kom, och jösses så skönt det var! Idag hade vi julklappsshopping på agendan så efter frukost åkte vi in till stan. Vi hade bestämt vilka affärer vi skulle till och i princip allt vi skulle köpa så det gick väldigt smidigt. Nu är alla julklappar inhandlade, väntar bara på att några ska levereras sen så kan jag slå in alla på en och samma gång. Men det är så skönt att ha julklapparna avklarade nu.

Annars har dagen löpt på som vanligt. Det är väldigt mycket skrik och bråk här hemma just nu. Melissa är inte ett dugg förtjust att Wilhelm börjat ställa sig upp mot hennes lekbord, han tycker däremot att det är det roligaste som finns att stå där och leka! Det är ju tur att det finns några (få) lugna stunder, och de får man ta vara på.

Joakim, Melissa och Bartolo passade på att leka lite ute i snön medan jag passade på att skriva lite. Jobbar just nu på ett råmanus och har passerat 22 000 ord, och just nu går det lite segt. Hjärnan är lite trög och orden flyter inte riktigt som de brukar, men det är inte så konstigt med tanke att det har varit många olika skrivprojekt under hösten och mycket i huvudet. Men jag håller mig ändå till att skriva en liten stund om dagen för att hålla det uppe, och under jul för det bli en skrivpaus – om inte hjärnan kickat igång igen för då kommer jag slita ut mina tangenter ännu mer.

Hur går det för er med julklapparna?

6 thoughts on “Julklappsshopping avklarad

Add yours

  1. Vi köper inte julklappar alls sedan ett par år tillbaka. Istället gör vi något tillsammans efter nyår. Grejer har vi nog av och barnen är vuxna, men minnen kan vi alltid skapa tillsammans.

  2. Mysigt med julshopping. I år kommer vi inte köpa till de vuxna, utan bara till barnbarnen. Däremot kommer vi ha ett julklappsspel med lite dyrare presenter i, så alla får något ändå.

  3. Gud vad skönt att både fått sov en hel natt och ha klapparna i princip klara. Jag har minst hälften kvar och vi reser iväg en vecka på semester. Så lite stressad känner jag mig. All fokus har gått till att bli 50 i år.
    Njut och må gott, jisses vad lillkillen växer
    Kram Kajsa

  4. Inte lät att dela med sig av sina saker till småsyskonen ibland, inte alltid lät att vara storasyster..bra i alla fall att ta ledigt från arbetet, det där med att jobba hemifrån kan vara krävande då det lätt blir det ända man gör..det behövs vila ibland med

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: