Tredje advent

Tredje advent och jag har sagt det här många gånger men det känns som att tiden verkligen rusar just nu! Som vanligt på söndagar så tog Joakim med sig Melissa och handlade, och jag passade på att sitta och skriva och förbereda dagens lunch som blev spenat och fetaostpaj.

Efter lunch så fick vi ett ryck och slog in de paket som vi hade och skrev årets julkort. Skönt att det är fixat och det känns som att vi kan koppla av fram till jul. Och det ska bli härligt med den ledigheten som kommer snart, säger jag fast att jag är föräldraledig. Men jag har tänkt att koppla av ordentligt under jul. Självklart blev det lite adventsfika med hembakat på eftermiddagen också.

Imorgon har de Lucia på förskolan och det är självklart tråkigt att vi inte kommer få vara med. Men personalen ska filma så vi kan se det efteråt och det ska bli så roligt att se!

Har ni haft en bra advent?

6 thoughts on “Tredje advent

Add yours

  1. Åh vad jag saknar luciafirandet på förskolan, det var så mysigt. Nu när barnen har blivit stora så får man ju (pre-covid iaf) också vara med men det är inte lika mysigt. I fjor fick vi inte vara med och i år får inte ens lillen något luciafirande då de har fått Covid-fall i en av klasserna på skolan. Jag tror att tonåringen får något luciafirande iaf men han bryr sig inte.
    Tiden rusar alltid iväg, iaf när man har barn. Jag upplevde inte att tiden rusade iväg på samma sätt innan jag träffade Kärleken och fick barn men jag kanske minns fel.
    Glad tredje advent!

  2. Det går alltid för fort, och jag som hade en så bra plan. Julkorten skickades igår så de säkert hinner fram. Julklapparna är klara förutom åt min man och till julklappsspelen

  3. Skönt ,ed kommande ledighet även om man är föräldraledig. Inga tider att passa och bara kunna ta det som det kommer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: