Trädgårdplanering och experiment i köket

Idag har vi börjat planerat lite inför nästa år. Eftersom all snö har försvunnit här hemma så passade vi på att planera upp lite i trädgården. Efter att vi har kikat på en bondgård mitt i stan så har vi blivit lite inspirerade, nu är planen att ta bort pallkragarna och göra odlingsbäddar istället och ändra lite med komposten. Tror vår plan kommer bli riktigt bra, och nu går vi och planerar vad vi ska odla. Vi har även ordnat det allra sista med julklapparna som ska delas när vi firar med mina föräldrar, vi kör ett spel där varje paket har ett nummer och en tillhörande lapp så nu är alla lappar fixade.

Experiment i köket

Förra veckan var Joakim på en lunch för nyföretagare som kommunen bjöd in till. Då blev de bjudna på trerätters, och han blev väldigt förtjust i förrätten så vi bestämde att vi skulle testa göra den hemma. Sotade laxtärningar med mangokräm. Riktigt gott! Passade ju perfekt att testa idag när vi ändå skulle göra laxpasta till lunch.

Nu ska barnen läggas och sedan är det dags för lite filmmys!

Har ni haft en bra lördag?

6 thoughts on “Trädgårdplanering och experiment i köket

Add yours

  1. Oh va kul att ni börjar planera i trädgården. Jag älskar när jag får idéer för vårt hem och/eller trädgården. Jag börjar skissa och sen visar jag maken och sen börjar vi klura ihop.

    Kul med experiment i köket! Låter gott!

  2. jättegott med lax och kul att testa nytt, planer för trädgården är ju alltid trevligt och nu på vintern är det ju inte lika mycket som annars att göra där(fast jag är inte jätteinsatt i trädårdskötsel)

  3. Nästan så jag inte vågade öppna ditt inlägg. Trädgårdsplanering. Jag sakanr min stora trädgård – enj jag sakanr inte den på det sättet . Jag saknar en trädgård. Önskar mig en ny i framtiden. Jag var nog eller är en hobbyträdgårdsmästare…..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: