Fjärde advent med hästtåg

Idag fick vi faktiskt börja dagen med sovmorgon vilket kändes väldigt ovant måste jag säga. Som vanligt tog Joakim med sig Melissa och handlade efter frukost så jag fick skrivtid. Sakta men säkert byggs det upp och målet är att bli klar med det råmanuset under januari/februari nästa år.

Varje år så ordnar Nykils Rid och Körssällskap ett julhästtåg genom byn. Vi passade på att ta en promenad samtidigt som de tog sig runt på sin runda på gatorna. Vår promenadrunda passade in så väl att vi mätte tåget två gånger, gissa om Melissa blev glad av att få se på hästarna en gång till.

Synd att det inte var snö!

Ikväll har vi gott all in på adventsmys. Vi har griljerat skinka och kokat risgrynsgröt till kvällsmat. Sen när barnen har lagt sig så blir det även lite glögg här hemma.

Har du firat fjärde advent på något sätt?

3 thoughts on “Fjärde advent med hästtåg

Add yours

  1. Vad mysigt – där mamma och pappa bor är det alltid en tomteritt på julaftonsförmiddagen. Så mysigt att alla går ut och tittar när hästarna rider förbi med tomtar på ryggen. Det blev extra kul att få önska grannarna god jul och så där när man sågs ute.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: