Sönderbränd tunga och halvvägsmärket

Dagarna löper på här hemma med sin vanliga rutin. Från och med nästa vecka så kommer det dock bli annorlunda. Förskolan drar ner på timmarna för Melissa igen eftersom det är hög belastning på personalen nu när många är sjuka så då blir det 8-11, vilket innebär att hon inte får någon lunch där.

Min tunga har börjat återhämta sig efter mitt riktigt klantiga misstag i måndags. Efter vi ätit våra matlådor vid lunch så tar vi varsin kopp te och kaffe. Mitt te brukar hällas upp så att det drar sig undertiden vi äter, men denna gång blev det inte så och Joakim hällde upp det samtidigt som han hämtade sitt kaffe. Jag var lite i min egna värld och tog en stor klunk. Det brände något fruktansvärt och jag spottade ut det rakt på bordet. Jag har knappt känt någon smak de senaste dagarna och tungan är fortfarande sträv men den gör åtminstone inte ont längre.

Idag hade jag även sällskap av Bamako när jag skrev och hon ville självklart trycka sig in som ryggvärmare under filten, det var mysigt en stund i alla fall. Och idag nådde jag halvvägsmärket i första redigeringsomgången vilket firades med en halv kexchoklad! Just nu känns det som att jag är inne i ett flow med redigeringen vilket är väldigt skönt då det varit lite segt och motigt ett tag. Men nu tänker jag rida på vågen så länge den varar.

Hur har er vecka sett ut hittills?

10 thoughts on “Sönderbränd tunga och halvvägsmärket

Add yours

  1. Men fy bubblan vad jobbigt med tungan! Förstår att du spottade rakt ut!
    Här har det varit en lugn vecka då sonen har Covid och vi håller oss i familjekarantän (trots att jag inte behöver enligt reglerna då jag haft Covid för mindre än 6 månader sedan). Mycket Harry Potter har det blivit 🙂

  2. Åh, bränna sig på tungan som gör så ont. Ja det är tufft med personal överallt just nu. I måndags fick min dotter mail om att förskolan var stängd pga det inte fanns personal. Tur i oturen fick både hennes man och dotter covid samtidigt så dom var ändå hemma. Hon kunde jobba hemifrån.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: