Effektiv dag och veckans andra träningspass gjort

Den här dagen har varit riktigt effektiv måste jag säga. Under tiden Melissa var på förskolan blev jag klar med sidorna som planerat att redigera för dagen. Efter lunch blev det att hämta Melissa och promenerad. Hemma igen så var det tvätt, lek och boksläsning i Wilhelms rum tills det blev dags för mellanmål. Melissa efterfrågade smoothie så det fick det bli. Vaniljkvarg, banan och blåbär. Så enkelt och gott! Melissa har tidigare varit svår att få i frukost men nu när vi kör smoothie går det hur enkelt som helst, och vi varier mellan olika bär och frukter.

Efter mellanmål plockade vi ner alla adventsljusstakarna som vi låtit vara uppe ett tag till för att det är så trevligt med ljuset, men idag fick de åka in i garderoben. Och efter eftermiddagsspromenaden så blev det veckans andra träningspass här hemma. Vi kör träningspassen tillsammans här hemma, det blir mer motiverande att det faktiskt blir av då. Barnen får självklart vara med och leka samtidigt och det fungerar väldigt bra. Ibland får de agera vikter och ibland får en själv fungera som lekyta. Melissa vill alltid lägga saker på ens rygg när man gör armhävningar, men det gör ju inget med lite extra vikt.

Efter träningspasset blev det bad av barnen innan vi turades om att duscha medan den andra fixade med kvällsmaten, som idag fick bli lax, tärnad potatis i ugn och en kall creme fraichesås med persilja och citron.

Nu har jag haft lite skrivtid för kvällen och nu ska jag ge mig en klapp på axeln för den här dagen och sjunka ner i soffan och koppla av!

Hur har er dag varit?

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Effektiv dag och veckans andra träningspass gjort

  1. Min dag har varit fylld med massa informations om andra människors handlande och det har gjort mig så irriterad rent av vansinnig. Jag kommer aldrig förstå vad det är som är så roligt med att göra andra människor ledsna, att sen ner på folk, att kräva allt av andra utan att ge minsta lilla tillbaka. Tack och lov så är det inte min röra men jag blir iaf irriterad och vansinnig för det gör att jag tappar tilltron på mänskligheten.
    Men imorgon är en ny dag tack och lov.

  2. Jösses vad du har legat i ikväll. Men det är skönt med produktiva dagar. Själv har jag haft en vilodag idag men imorgon tänkte jag träna och ta mig till gymmet 🙂

  3. Det var verkligen en produktiv dag! Jag har inte varit supereffektiv direkt men ändå fått en del gjort. Ska snart krypa ner i nytvättade sängkläder tex, nästan så att jag längtar efter sängen!

  4. Hur hinner ni med allt? Själv känns det som om jag bara sitter i soffan hela dagarna. Måste få en rutin på mitt liv. Lite mer aktiv vill jag allt vara.

  5. Underbart med de där effektiva dagarna då allt bara fungerar och man får mycket gjort. Man får ett skönt lugn i kroppen på kvällen då och det är mycket enklare att sova.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: