Kalas och total golvad

I lördags var vi nere i Jönköping på kalas för Joakims pappa som fyllde år på nyårsafton. Trevligt som vanligt med god mat och tårta. Melissa tycker det är så roligt att gå upp på övervåningen i deras hus och jag vet inte hur många gånger vi sprang upp och ner i trappan för att hämta böcker att läsa. Både barn och hund var riktigt trötta på hemvägen efter allt lek och bus hemma hos farmor och farfar, och vi gjorde det smidigt för oss och köpte med oss en pizza hem att dela på.

När vi sjunker ner för kvällen i soffan får jag en riktig pang huvudvärk. De två senaste dagarna har präglats av huvudvärk, ont i halsen och kallsvettningar, och minimal ansträngning. Joakim och Wilhelm har också varit lite dåliga och den som verkat klara sig bäst är Melissa som nu bara blivit lite snorig. Det har varit mycket mys i soffan framför film. Men vi är alla på bättringsvägen, och idag har jag och Melissa till och med varit ute och lekt en del i trädgården. Men på ett sätt är det skönt att alla drabbades samtidigt även om ingen direkt orkar göra något. För nu har vi det förhoppningsvis avklarat på en gång än att det blir en långdragen rundgång på det hela!

Vanligtvis brukar jag lägga upp en ny utmaning på tisdagar, men den kommer senare under veckan när huvudet klarnat lite mer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: