Energin börjar komma tillbaka

Nu lämnar vi en riktig deppvecka med sjukdom bakom oss. Energin har varit i botten och eftersom hela familjen varit trötta och sjuka har det inte alltid varit så glada miner. Vi har försökt underhålla oss så gott vi kunnat och inte gå varandra på nerverna. Planer har behövt ställas in bland annat skulle vi ha åkt och firat Melissas kusin John som fyllde två år i fredags. Men nu har det vänt för hela familjen och det är så skönt att jag återigen kan gå en promenad med hunden utan att det känns som att jag är på väg att hosta upp en lunga.

Så nu laddar vi upp inför en mycket roligare vecka. Melissa får vara hemma några dagar till från förskolan då näsan fortfarande rinner en del men nu har vi energi att faktiskt göra saker här hemma igen. Så det ska både bakas och pysslas. Jag sitter och håller på med planeringen för veckan och det spritter i kroppen att få komma igång igen. Jag ska ta itu med nästa del i författarkursen och redigeringen på manuset fortsätter – nu är vi nere på två siffrigt så det är inte så hemskt många sidor kvar att arbeta mig igenom. Och jag ska ha ett spännande zoommöte med min lektör som jag är riktigt pirrig inför. Dessutom ska vi fixa med presenter inför barnens kommande födelsedagar! Så vi planerat att den här veckan ska bli betydligt bättre!

Hur har er vecka varit?

9 thoughts on “Energin börjar komma tillbaka

Add yours

  1. Spännande med lektörsmöte. Kul att se vad det kan ge. Lycka till m d redigeringen. Är själv uppe i samma process och det är med blandade känslor.

  2. Skönt att det vänder för er!
    Låter som att ni har en härlig vecka framför er!
    Kul med mötet, älskar möten som man är pirrig inför!

  3. Ohh då startar vi februari veckan med nya härliga tag och hoppas att det ska bli en bra vecka för er. Smart att ha henne hemma ett par dagar till, sådant uppskattar vi som jobbar på förskola, inte att vi inte vill ha ditt barnen, men i dessa tider som är nu uppskattar vi det

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: