Dagens planer

Samhället öppnar upp igen och för oss kommer det nog inte bli några större förändringar i vardagen. Vi är hemma båda två just nu i vilket fall, men nog kommer det bli lite fler utflykter och att man kan slappna av lite mer när man väl är ute bland folk även om tankesättet kommer sitta i ett tag till. Den första förändringen för vår del kommer bli när Melissa får gå längre på förskolan igen, och det ska bli riktigt skönt när hon börjar 9 istället för 8 för just nu är det en riktig kamp varje morgon att få upp henne den där timmen tidigare.

Dagens planer

En tvättmaskin är redan igår och Melissa är lämnad på förskolan och Wilhelm leker i godan ro så jag tänker börja ta itu med dagens planer.

  • Redigering – börjar få lite segervittring nu när det endast är 40 sidor kvar att gå igenom!
  • Skriva 15 minuter på ett manus – jag är med i en utmaning hos instagramkontot livetsomförfattare där man ska skriva 15 minuter om dagen mellan 7 februari till 31 mars för att hitta skrivtillfällen i vardagen
  • Lek och bus med barnen
  • En lång promenad med förhoppningsvis sol precis som igår

Vad är era planer för dagen?

3 thoughts on “Dagens planer

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: