En rejäl bula

Sicken dag det har varit! Som jag nämnt tidigare är det en del meck här hemma med att få upp Melissa på morgonen nu när hon börjar en timme tidigare än vad hon gjort innan. Så det gör att det blir en hel del stress med att komma iväg. Men jag lämnade henne, gick den vanliga promenaden med Wilhelm och Bartolo och satte mig sedan ner för att fortsätta med redigeringen. Strax efter klockan nio ringde förskolan och berättade att Melissa ramlat av stolen och slagit i golvet med pannan före, och bad mig ringa vårdcentralen och höra om vi behövde åka in och kolla upp om det kunde blivit en hjärnskakning. Jag ringde och fick en tid som de skulle ringa tillbaka, under tiden ringde förskolan igen och sa att det nog var bäst att jag hämtade Melissa för hon var så ledsen så jag tog mig dit. Det var en rejäl bula hon fått, hon hade ont men annars kändes hon pigg så vi myste i soffan hemma medan vi väntade på att vårdcentralen skulle höra av sig.

Även om Melissa mådde bra så fick en tid på jourcentralen för säkerhetsskull. Så Joakim och Wilhelm fick åka på en shoppingtur medan jag och Melissa var inne på sjukhuset. Hon var riktigt entusiastisk av att få åka dit och höll full låda i väntrummet, så det är ju skönt att hon inte är rädd för sjukhus. Hon var även snabb på att berätta för läkaren vad som hänt. Efter läkaren gjort lite kontroller så fick vi åka hem igen med rådet att hålla henne under uppsikt och om hon blev sämre skulle vi åka in. Men hon har varit sitt glada, envisa själv, vilket är väldigt skönt!

Men den där bulan i pannan lär finnas kvar ett par dagar.

7 thoughts on “En rejäl bula

Add yours

  1. Stackars liten. Tur hon inte är rädd för doktorn. Ofta kan det förknippas med sjukdom, sprutor och andra jobbiga saker., Mellansessan här hemma är inte heller rädd, varken för tandläkaren eller doktorn vilket är tur. Tvärtom nästan. Samtidigt har hon sagt att hon vill bli doktor, och jobba på ambulansen.

  2. Tur att det gick såpass bra ändå, läskigt när de små gör illa sig eftersom det är svårt att veta hur mycket de slagit sig så det är alltid bra att kolla upp..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: