Fredag med härlig känsla

Den här fredagen har rusat förbi men haft en härlig känsla genom hela dagen. Solen jag varit framme och det har både blivit en längre promenad vid lunch och en skogspromenad med hela familjen på eftermiddagen – Melissa gick stolt hela vägen och tyckte det var roligt att hoppa från stenar och Wilhelm hoppade av lycka i bärstolen. Som jag älskar de stunderna med familjen!

Älskade lilla kille

Alltså Wilhelm, han är lika bestämd som sin storasyster. Det känns helt otroligt att han snart är ett år, och han slutar aldrig att förvåna mig. Idag när jag sa att han inte kunde ställa sig upp under lekbordet tog det bara några sekunder innan han flyttat på skivan och lekte för fullt i hålet han skapat. Jag hoppas att han kommer ha samma driv att få sin vilja igenom resten av livet även om jag förmodligen komma slita mitt hår över envisheten framöver.

Målet i sikte

Jag börjar se mållinjen nu för den här redigeringsomgången, det är bara 26 sidor kvar att redigera, sedan ska punktlistan som uppkommit under tiden fixas och efter det ska allt läsas och lyssnas igenom en gång till innan det kan skickas till redaktören igen. Och det kommer bli så skönt att få iväg det snart!

Nu blir det fredagsmys i soffan!

6 thoughts on “Fredag med härlig känsla

Add yours

  1. Det var ju inte längesen du var gravid., Så mycket som hänt i ditt liv på så kort tid. Tiden bara springer iväg, min yngsta är 29 i år.

  2. oj, nu går tiden väldigt fort märker jag, redan nästan 1 år, tyckte ju att det var nyss jag läste att ni fått W. Fast våran A har ju hunnit fylla två..tiden går väldigt snabbt med två barn

  3. Älskar barn som har en nyfikenhet och en upptäckarlust att vilja prova och testa på det som särskilt vuxna säger är för farligt eller fel. Ha en fin lördag

  4. det är verkligen underbart nu o kunna gå längre promenader 🙂 nu till våren 🙂 skogspromenad är verkligen härligt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: