Helgen som var och den kommande veckan

Den här helgen har rullat på och. Igår var vi iväg en sväng till Ikea för att handla en födelsedagspresent till Melissa, och det blev även en fika som enligt Melissa var den bästa delen. Skönt att vara där tidigt när det inte var så mycket folk i restaurangdelen. En lite lagom och trevlig utflykt som hela familjen uppskattade och vi fick dessutom med oss allt vi skulle. Annars har vi mest varit hemma, varit ute på promenader och umgåtts. Idag blev det mer utav en fixardag då det handlades, byttes sängkläder och jag fixade en del inne i kontoret.

Planer för veckan

● Imorgon är det alla hjärtans dag, har ni några planer? Vi hade först tänkt att gå ut och äta lunch hela familjen men har nu landat i att vi äter räkpaj här hemma med kladdkaka till efterrätt.

● Göra klart manuset och skicka tillbaka det till redaktören – nu är det ett fåtal sidor kvar att gå igenom av manuset och de närmaste dagarna kommer det bli lite tidigare morgnar för att få mer tid till det, beta av punkterna som uppkommit under redigeringsprocessen så jag kan skicka in manuset under veckan.

● Två träningspass är målet för veckan förutom de dagliga promenaderna.

●På lördag får vi besök av ett vänpar som vi inte har träffat sedan midsommar förra året så det ska riktigt roligt att träffas igen!

Vad är era planer för nästa vecka?

6 thoughts on “Helgen som var och den kommande veckan

Add yours

  1. Jag har en hel del planer inför kommande vecka. Ska på spa med väninna, träffa hälsocoach, och till helgen kommer yngsta dottern med familj och hjälper oss att bära grejer. Vårt förråd är ett skyddsrum också och där ska det fixas i. Kanske behövs i dessa tider.

  2. Vi var också på Ikea denna helgen, ganska rolig utflykt för de mindre barnen och gott fika, låter som du har en hel del att göra, hoppas veckan flyter på bra..

  3. kul o åka till ikea det var ett bra tag sen man var där. jag hade plandr idag men vi ställde in för ma va så trött efter helgens bravader

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: