Slutspurt på redigering och lite alla hjärtansdagsfirande

Idag blev det en tidig morgon för min del för att hinna med ett extra redigeringspass innan resten av familjen vaknade och alla morgonbestyr satte igång. När det väl var dags för barnen att vakna blev det full fart fram tills att Melissa lämnades på förskolan. Sedan var det promenad, lite lek med Wilhelm och när han ville sova så var det redigering som gällde igen. Det kommer vara mycket fokus på redigeringen de närmsta dagarna då jag är så nära slutet nu och jag vill bara få den här omgången klar och skicka tillbaka den till redaktören, andas och göra mig redo för nästa omgång.

Vädret har varit riktigt tråkigt idag med regn men det har inte gjort oss så mycket då vi mest varit inne. Melissa har haft fullt upp med att rita och Wilhelm fick vara med mig i köket och baka kladdkaka.

Lite alla hjärtansdagfirande blev det allt!

Vi tillhör inte dem som gör storslagna saker på alla hjärtansdag, men vi brukar ändå göra något. Idag blev det lite lyxigare mat i form av räkpaj och kladdkakan till fikan förstås. Joakim gav mig en ros i kruka och han fick lite godis av mig. Melissa hade dessutom gjort ett väldigt fint hjärta på förskolan som Joakim fick när hon kom hem, fast hon ville ha med det in i sitt rum igen när hon skulle sova så han fick visst bara låna hjärtat.

Har ni firat något idag?

10 thoughts on “Slutspurt på redigering och lite alla hjärtansdagsfirande

Add yours

  1. Låter som en mysig dag ändå. Nej vi firade inget igår , istället firade vi lite i lördags med Spa hela familjen och god frukt tallrik 🥰

  2. Underbart att du snart är klar med denna omgång redigering. Det är verkligen en lång process, men så rolig den är ändå. Se något växa fram och bearbetas. Lycka till!

  3. Tycker att det låter supermysigt! Tycker bara att man kan se Alla hjärtans dag som en påminnelse för sig själv att göra något lite extra mysigt för någon annan. Det behöver definitivt inte vara stora blombuketter eller dyra presenter. Vem blir inte glad av ett hjärt-kort liksom 🙂 Även om man bara får låna det! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: