Ändrade planer och lyxfrukost

Tiden svischar förbi just nu känns det som och helgen har inte varit en undantag!

Lördagen började inte alls som tänkt. När vi vaknade hade det kommit mängdvis med snö, våra vänner som skulle komma över dagen var fortfarande dåliga efter den tredje vaccindosen så vi fick skjuta på det och på morgonpromenaden halkade Joakim och slog i armbågen. Det blev inte den bästa starten direkt, men dagen gick vara uppför därifrån. Melissa och Joakim var ute och skottade och lekte i snön medan jag fixade lite och lekte med Wilhelm inne. Vi hade plockat fram en hel laxsida inför att vi skulle få besök så vi bjöd in en granne på lunch i stället. Barnen lekte på och vi vuxna kunde sitta och småprata. När de gått hem blev det promenad och bad av barnen som numera tycker att det är väldigt kul att bada tillsammans i badkaret, och jag blir så varm i mammahjärtar när jag ser dem ha så kul tillsammans. Melissa försöker lära Wilhelm give me five just nu vilket är så sött och roligt att se!

Idag blev det lyxfrukost i form av bananpannkakor och bär. Annars har det varit vanliga söndagsbestyr med handling, tvätt och planering för nästa vecka. Vädret var underbart idag så vi tog en långpromenad i solskenet och vi var inte ensamma. Det är så skönt att komma ut i solen nu, och man märker verkligen att det är ljusare längre nu, det gör så stor skillnad!

Nästa vecka är det fortsatt redigeringsarbete för min del, Joakim kommer ha fullt upp med företaget och på tisdag ska jag med Melissa för röntgen av höfterna som hon ska vid tre års ålder efter hennes höftledsluxation. Dessutom fyller vår lille kille 1 år på lördag! ❤

Nu ska vi landa i soffan och se på The One på Netflix, någon mer som sett den?

9 thoughts on “Ändrade planer och lyxfrukost

Add yours

  1. Har tillbringat hela helgen på jobbet, ska strax krypa ner i sängen nu, och går av i morgon klockan 11. Sen är jag ledig nästa helg.

  2. Trist när planerna ändras men trevligt att kunna bjuda grannen på lunch. Härligt när barnen kan ha kul tillsammans.

  3. ja det är verkligen kul att se småttingarna växa o lära sej tillsammans. vad pannkakorna såg goda ut

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: