En bra start på veckan trots snöbuset

Snön fortsätter att välla ner utanför fönstret, det har varit ett riktigt snöbus vädret här hela dagen så det har inte blivit mer utetid än de sedvanliga promenaderna. I stället har det blivit att fixa barnmat till Wilhelm, ordna med tvätten, beställa julklapp via presentkortet jag fått från jobbet och lite annat småfix som väntat på att göras här hemma. Melissa och jag har även dekorerat hennes lilla leksaksstall med klistermärken.

Det börjar närma sig!

Jag fick tillbaka manuset från redaktören idag! Blev förvånad när jag såg hennes mejl, hade inte räknat med att hon skulle ha hunnit gå igenom manuset igen då jag skickade det till henne i torsdags. Jag fick så fin respons, och det har verkligen varit värt all tid det tagit att bearbeta om manuset på ett så gediget sätt som jag gjort!

Nu är det några småsaker som ska fixas till och sen ska den tillbaka för en tredje genomläsning som hon tror är den sista innan manuset är redo att åka vidare till korrekturläsaren! Så det börjar pirra av skräckblandad förtjusning i kroppen, det börjar närma sig slutet av redigering och i år kommer min debutroman att komma ut! Jag vet inte om jag riktigt greppat det helt än.

Imorgon blir är det tidig morgon som gäller då vi har tid på röntgen med Melissa vid 8.30, och nu får vi hålla tummarna att höfterna ser bra ut!

4 thoughts on “En bra start på veckan trots snöbuset

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: