Grattis på 1 årsdagen Wilhelm!

Det är helt otroligt att vår lilla kille kom till oss för ett år sedan. Efter många turer in till förlossningen med förvärkar var det verkligen extra efterlängtat när han väl bestämde sig för att dyka upp! Det var en riktigt revanschförlossning mot Melissas, och nu har vår andra guldklimp förgyllt våra liv i ett helt år! Det är ju rätt otroligt hur mycket som hinner ske på ett år och det är full fart på vår kille som är väldigt nyfiken utav sig.

Eftersom vi ska kalas för båda barnen nästa helg så blev det enkelt och mysigt firande här hemma idag på förmiddagen. Vi har lekt lite med ballonger och Wilhelm skrattade så att han kiknade. Vi har tagit en långpromenad i det soliga vädret, Wilhelm har fått några paket och det blev även en barnvänlig, sockerfri tårta med bär som var väldigt populär hos födelsedagsbarnet.
På eftermiddagen kom Evelina förbi på besök och barnen fick varsin fin liten ängel. Det blev en till lite längre promenad, fika och lek med barnen.

Det är nog inte svårt att förstå att Wilhelm sover som en sten nu efter denna dag!

7 thoughts on “Grattis på 1 årsdagen Wilhelm!

Add yours

  1. Va har det redan gått ett år sedan han kom till världen? Tyckte han kom precis tiden går fort. Låter som en mysig dag och perfekt med fika och promenad 🙂

  2. Ett år redan. Minns då vi alla väntade på att du skulle berätta. Ja ballonger är något speciellt. De allra flesta barn bara älskar det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: