Bra avslutning på veckan

Vilken vecka det har varit med både högt och förfärande och skräckinjagande lågt. Kriget i Ukraina har nog inte lämnat någon oberörd, och samtidigt blir man genast medveten om hur pass lycklig lottad en själv är som är trygg och tillsammans med sin familj.

Den här helgen har vi ändå haft en riktigt bra helg och fokuserat på det positiva och att vara tillsammans. Igår fyllde Wilhelm 1 år och vi hade ett enkelt firande bara vi fyra, nästa helg blir det kalas för båda barnen då de fyller så tätt. Jag nämnde i inlägget igår att Evelina var här en sväng igår och barnen fick varsin ängel, när jag skrev inlägget igår så sov barnen och då kunde jag inte fota deras små änglar. Men visst är de fina?

Fina små änglar

Idag har det blivit solskenspromenader och Melissas cykel fick även komma fram, gissa om hon blev glad! Som hon har tjatat om att få cykla och idag var tillräckligt med snö för att hon skulle kunna cykla vid promenaden. Set har varit både klossbygge, läsning och badning på agendan för barnen idag. Medan Joakim var och handlade så bakade jag och Melissa pitabröd inför kvällens kycklingkebab med egen pulled chicken. Så himla gott!

Nästa vecka bjuder på en hel del spännande, och jag hoppas på att kunna gå in på det mer framöver när saker och ting är spikat!

Hoppas att ni haft en bra vecka trots de skakande omständigheterna!

5 thoughts on “Bra avslutning på veckan

Add yours

  1. Tänk att han redan är 1 år! Så fort det året har gått. Grattis lillgrabben!
    Låter som ni har haft en härlig dag!
    Här har det varit strålande sol både igår och idag, 7 plusgrad tror jag att det har varit som högst. Helt underbart!
    Hoppas att ni får en härlig start på veckan!

  2. ja det har varot en orovöckande jobbig vecka med krig som inte ens ska behövas finnas till .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: