Bra start med solskenspromenader

Det har varit en riktigt bra start på veckan här hemma. Igår var det strålande sol så det blev både långpromenad och häng i lekparken, och min debutroman åkte iväg till korrekturläsaren och nu får jag hålla mig i skinnet för att inte kolla mejlen hela tiden i väntan på hennes respons. Joakim jobbar på plats den här veckan så det är lite utav en omställning mot att ha honom här hemma om dagarna, men även om det blir lite tajt med tid när han kommer hem innan barnen ska lägga sig så fungerar det bra.

Även idag har vädret visat sig på den bra sidan, inte riktigt lika fint som igår men helt perfekt väder för en långpromenad efter lunch. Idag gick Denise Rubergs Det första chiffret i hörlurarna, flera har rekommenderat Kontrahenterna så nu ger jag mig äntligen i kast med den serien. Har faktiskt börjat komma in mer och mer för ljudböcker efter en lite knackig början.

Idag blir det lite av en vilodag när det kommer till manusredigering då hjärnan behöver lite andrum. I stället blir det fix här hemma, lek och mys med barnen och träning när Joakim kommer hem.

Hur har er start på veckan varit?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: