Gatukritorna är invigda

Vi har dragit igång den här veckan med full fart. Melissa var ganska trött efter helgens bravader men efter ett tag kom hon igång. Under tiden Melissa var på förskolan var det fokus på redigeringen medan Wilhelm sov, och jag har snart kommit en tredjedel så det känsn riktigt skönt.

När Melissa kom hem blev det lunch, promenad i solen och invigning av gatukritorna som Melissa fick i kalaset i lördags. Vilket hon tyckte var jättekul. Så nu har plattorna på garageuppfarten fått lite färg och fina mönster.

För resterande vecka väntar redigering, kontakt med chefen på jobbet då det börjar bli dags att ordna med schema inför att jag ska börja jobba igen, lite besök och Melissa fyller tre år. Så den här veckan kommer nog gå väldigt fort också!

5 thoughts on “Gatukritorna är invigda

Add yours

  1. Jag gillar då jag ser den typen av “gatukonst” Då har barn haft roligt. Ja det börjar bli vår i luften, men fortfarande lite kyligt

  2. Kul Vissste du att ni enkelt kan göra egna kritor med gips och pulverfärg. Skulle ni inte ha pulverfärg går det lika bra att färga vattnet med flask eller vattenfärg. Sedan blandar du i något och häller gipsmassan i platsmuggar engångs. Låter dem torka och sedan trycka ut kritorna och måla gatan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: