Fönsterputs och hallongrottor i långpanna

Vi fortsatte lite på fixartåget även idag. Efter att lunch blev det röjning av alla leksaker var utspridda på golven så att robotdamsugen kunde köra runt när vi var ute på lunchpromenad med hunden. Det är väldigt lyxigt att bara kunna sätta igång Inga som vi kallar den och låta Inga ta hand om golvet medan man är ute. Egentligen borde jag bli lite bättre på att komma ihåg att starta den, men jag vill helst inte att ha oljudet som blir när jag är hemma. När vi var tillbaka från promenaden fortsatte vi med fönsterputsning och jag hade en liten hjälpreda. Så insidan av fönsterna putsade, utsidan får bli en annan dag!

Wilhelm tog en riktigt lång tupplur under eftermiddagen, det var visst tröttsamt att ta sina första steg utan att hålla i något! Efter att vi var klara med fönsterna var Melissa sugen på att baka och vem säger nej till lite fredagsfika. Så jag hittade ett recept på hallongrottor i långpanna som vi testade. När jag försöker mig på hallongrottor så brukar de alltid flyta ut, men nu när de var i långpanna var det inget problem och de blev riktigt goda! Vi hade ingen hallonsylt hemma så jag gjorde snabbt en egen rårörd sylt på hallon och blåbär från frysen och det fungerade perfekt!

Så det får bli den här formen av hallongrottor framöver här hemma och det blev en väldigt lyckad fredagsfika!

2 thoughts on “Fönsterputs och hallongrottor i långpanna

Add yours

  1. Skönt med robot dammsugare. Vi har pratat om det, men har inte skaffat någon än. Men putsat fönster i två rum har jag hunnit med i veckan. Nu är det snart dags att åka till stugan och trädgården.

    Kram Kajsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: