Långpromenad med fika och trädgårdsfix

Idag har det blivit mycket frisk luft och sol på näsan. Efter frukost drog vi oss ut på långpromenad. Soligt och klart men det blåste som attan emellanåt så man ångrade att man inte tog mössa. Men en riktigt skön promenad ändå och ungefär halvvägs så stannade vi och åt fikan som vi tagit med oss. Hallongrottorna vi bakade igår gjorde sig ännu bättreDet blev ungefär åtta kilometers promenad, och vi har kikat på både hästar och kor. Tyvärr hade inte fåren kommit ut än.

Hemma så blev det en enkelt lunch i form av pytt i panna och sedan gav vi oss i trädgården och började göra det lite vårfint, rensade ogräs och plockade fram de sista utemöblerna medan barnen lekte runt. Någon timme senare kände vi oss nöjda för dagen och Wilhelm börjar bli både trött och hungrig så det var dags att gå in.

Idag blev även deklarationen inskickad och jag har påbörjat min författarhemsida, vilket meck det är! Tog mig lång tid att bara välja vilket tema jag ville ha, men det ska nog bli bra till slut. Ikväll blir det svamprisotto och efter det är ska jag bara att lägga upp fötterna i soffan och ta det lugnt.

Hur har er lördag varit? Har ni också haft fint väder?

2 thoughts on “Långpromenad med fika och trädgårdsfix

Add yours

  1. Vilken härlig dag! Friskluft mår man alltid bra av och kan tänka mig att barnen sov gott efter all friskluft. Hallongrottor är så gott 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: