Sommartid och lyxsallad

Som vanligt glömde jag totalt bort att det var i natt som klockan ställdes fram så jag blev riktigt chockad när jag vaknade vid 8.20 och ingen av barnen hade väckt oss! Annars har vi inte märkt av tidsomställningen på varken oss själva eller barnen vid läggning så det var skönt. Den här dagen har löpt på i ett härligt söndags lugn. Melissa och Joakim åkte och handlade efter frukost och jag och Wilhelm lekte och fixade här hemma. Idag blev det även ett skypesamtal med mamma på en timme, och jag och Melissa bakade äppelpaj. Joakim har haft tid ute i garaget och fått igång sin bil och jag har småbörjat på ett skrivprojekt som ska vara färdigt inom en månad. Kvällens mat kändes riktigt lyxig med kycklingsallad, egenpicklad rödlök och krutonger. Wilhelm frossade i sig kyckling och Melissa slukade alla grönsaker som kom upp på hennes tallrik. Hon äter alltid grönsakerna först.

Nästa vecka går det tillbaka vanliga rutiner på förskolan med tiden 9-13 för Melissa, vilket jag tror kommer göra henne gott att få vara där lite längre och jag och Wilhelm får lite mer egentid tillsammans. Annars är det inga fler planer förutom att jag börjar jobba på fredag och att vi ska åka och hälsa på mina föräldrar.

Hur har er söndag varit?

2 thoughts on “Sommartid och lyxsallad

Add yours

  1. Skönt att komma in i vanliga rutiner igen och ja jag blev påmind att klockan av svärmor, annars hade jag ej vetat.

  2. Vad skönt att inte bli väkt. Här ringde klockan tidigt imorse efter allt för lite sömn.
    Vad gott med både paj och sallad – Den såg väldigt god ut.
    Hoppas du får en fin kväll nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: