Dags att gå tillbaka till jobbet

Idag var det sista dagen som föräldraledig på heltid. De senaste dagarna har det varit mycket känslor i omlopp, det är delade känslor till att gå tillbaka att jobba. På ett sätt ska det bli kul att träffa alla och komma ut mer bland folk, men samtidigt känns det konstigt att vara ifrån min lilla kille så länge och man har ju hittat sin rutin här hemma. Men nu är det dags och jag tror det kommer bli jättebra att jag och Joakim jobbar några dagar var. Tror både att vi själva och barnen kommer att uppskatta det upplägget. Det gäller ju bara för en själv att hitta in i den nya rutinen.

Så de senaste dagarna har det varit mycket att landa i tankarna, göra lite förberedelser inför jobbet och slutföra lite saker. Just nu är det mycket på många plan och det känns skönt att kunna bli klar och lägga lite saker åt sidan. Barnen och jag har myst och njutit lite extra de senaste dagarna. Det har varit mycket pussel, lek, bokläsning och dans här hemma. Vi rockade loss här hemma tidigare idag och Wilhelm har stapplat runt en hel del på egen hand idag, helt plötsligt känns han så väldigt stor! Han är efter Melissa överallt just nu och är det tyst lite för länge så får man gå och se vad det är för rackartyg som de hittar på. Men det är så kul att se att se leker mer och mer tillsammans.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt och ladda upp inför morgondagen. Antar att det kommer kännas som att man är ny på jobbet igen, har ju inte varit där på ett och ett halvt år så en del saker lär ju ha ändrats!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: