Tillbaka på jobbet

Även om jag för det mesta har gått upp tidigt när jag varit föräldraledig så var det lite extra svårt att komma upp ur sängen idag. Bartolo förstod inte alls att det var jag som skulle ta morgonrundan med honom idag, han låg bara kvar i sängen och stirrade på mig så jag fick släpa ut honom ur sovrummet.

Det var kul att komma tillbaka och träffa alla igen, men det var en sådan där konstigt känsla av att känna sig ny på jobbet trots att man vet att man inte är det. Men det har varit en riktigt lugn dag, det var få patienter inbokade och jag var inte uppsatt på någon utan hoppade in där det behövdes. Vilket var lite lagom för första dagen tillbaka och jag kunde gå igenom mejl, kolla igenom nya rutiner och fixa med min e-legitimation som gått ut under tiden jag var ledig.

Huvudet var lagom trött i slutet av dagen, och det var väldigt skönt att komma hem. Det är ju tur att jag har lång tid att återhämta mig då nästa gång jag arbetar är på torsdag. Att Joakim och barnen dessutom städat hela huset gjorde det lite extra härligt att komma hem! De har haft det bra här hemma, och Melissa fick med sig några solrosplantor från förskolan idag som de odlat. Så nu ska hon få sköta den här hemma och hon är så taggad på det. Hon älskar att få hjälpa till med blommorna här hemma, och apropå blommor måste jag visa hur fin azalenan som jag fick av Joakim på vår förlovningsdag.

Imorgon ska vi ner till stadsparken i Jönköping tillsammans med mina föräldrar och kika på djuren.

Hur har er fredag varit?

2 thoughts on “Tillbaka på jobbet

Add yours

  1. Redan dags att börja jobba? Vad tiden gått fort. Samtidigt är det skönt att komma tillbaka. Tur du fick en mjukstart. Få sätta sig in i rutiner mm igen.

  2. Ja det är ju speciell känsla då man kommer tillbaka och innför man kommer tillbaka. Som mammaledig eller så så är man ju mer avslappnad i kroppen då man ska gå upp även om det är tidigt och det gör ju då också att när man börjar jobba igen så blir man tröttare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: