Besök i stadsparken och familjehäng

Den här helgen har vi varit ute på vift, eller rättare sagt nere i Jönköping. Igår gav vi oss av efter frukosten och mötte upp mina föräldrar i stadsparken. Där gick vi runt och kikade på djuren, vilket både barnen och Bartolo tyckte var väldigt intressant. Efter en liten promenad bland hagarna gav vi oss ner till ankdammen och matade dem med lite bröd. Melissa var helt lyrisk när de kom och åt maten. Det var riktigt skönt när solen var framme men annars blev det lite kyligt så fikan fick bli vid ett soligt bord. Efter en god fika fick båda barnen gunga en stund innan det var dags att röra oss hem till mina föräldrar.

Melissa fick åka tåg tillsammans med mormor och morfar hem till dem medan vi andra tog bilen. Det var första gången hon åkte tåg, och snacka om att hon var överlycklig! Det har varit mycket prat om det nu efteråt.

Väl hemma hos mina föräldrar blev det lunch tillsammans med min morfar som också dök upp, och på eftermiddagen kom även min ena bror, hans fru och deras son. Det blev minst sagt full rulle på kusinerna, och jag kan säga att det var riktigt trötta barn på kvällen.

Efter vi ätit frukost åkte vi hem till Joakims föräldrar. Där har vi fikat, ätit god mat, lekt med barnen och pratat en massor. Melissa har både pusslat och läst böcker, och Wilhelm hade fullt upp med alla leksaker och dansade så fort det var någon leksak som spelade lite musik. Nu har vi landar hemma igen med två trötta barn efter en trevlig och avkopplande helg på vift. En riktigt lyckad helg helt enkelt!

11 thoughts on “Besök i stadsparken och familjehäng

Add yours

  1. Fika smakar alltid godast utomhus. Tåg mm är alltid spännande. Här blir det att åka spårvagn ibland för tjejerna och alltid lika spännande.

  2. Låter som en toppenhelg! Och så gott att äta ute. Varför är det så? Fast i lördags var jag på fotbollscup med sonen och det var så kallt att det knappt gick att äta varmkorven… Brr!

  3. stadsparken är väldigt fint här i jönköping. välkommen till min stad 🙂 kul att ni åkte hit på utflykt 🙂

  4. Vilken underbar helg låter så mysigt! Så mysigt också att äta och fika utomhus det smakar ju så gott! Antar att både barn och föräldrar var trötta på kvällen? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: