Sjukstuga med lite morgonmys

Då har vi åter hamnat i sjukstuga här hemma. Barnen började hosta och snora lite under helgen när vi var borta och under natten bröt det ut ordentligt för Wilhelm. Så täppt i näsan att det inte blev mycket sömn för honom. Melissa har varit pigg hela dagen med fått vara hemma från förskolan då näsan runnit och hostan vill inte riktigt ge med sig. Wilhelm har däremot sovit nästintill hela dagen och inte fått behålla någon mat, han har fått i sig lite vätska i alla fall och nu får vi hoppas att det blir en bättre dag imorgon. Med tanke på förutsättningarna gjorde det inget att det var urkasst väder. Vi har varit inne och pusslat, kollat på film och läst massvis av böcker. Eftersom Wilhelm i princip vägrade lämna mig under morgonen fixade jag iordning en liten mysig kokong på köksgolvet som blev accepterad för att kunna fixa frukost i lugn och ro. Melissa ville också sova på golvet så hon hämtade en uppsättning filt och kudde till sig själv också.

Mysmorgon i köket

Jag har även kunnat bocka av lite saker på veckans att göra lista. Bland annat har en baksidestext till en novell blivit skriven och jag fick iväg en annan novell jag arbetat på till förlaget. Rett ut lite andra frågetecken kring ett seminarium jag har nästa vecka och fixat lite annat smått som behövs göras här hemma. Annars flyter allting på bra, testläsare börjar bli klara så jag får tillbaka mot manus och Joakims företag är på en uppsving just nu så det känns väldigt bra just nu. Nu håller vi bara tummarna för att barnen ska piggna till sig ordentligt.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

6 thoughts on “Sjukstuga med lite morgonmys

Add yours

  1. Vad jobbigt med hosta och förkylning. Hosta kan vara så segdragen ibland. Det ser mysigt ut när dom ligger där. Krya på dom och hoppas att ni vuxna klarar er

  2. Många sjuka just nu.. Vädret har absolut inte varit roligt så jag hade också gärna stannat inne som igår. Hoppas barnen snart är på benen igen.

  3. Barnen ser verkligen ut att ha det mysigt på köksgolvet. Hoppas att dom
    Kryar på sig snart. Så roligt att det går bra för din mans företag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: