Biljetter till bokmässan är bokade!

Igår kväll bokade jag biljetterna till årets bokmässa i Göteborg i september. Barnvakt är fixad för den helgen, hotell bokad och både jag och Joakim kommer åka dit. Det första gången jag ska åka på bokmässan, jag har velat åka i flera år men nu är det äntligen dags och jag är så taggad. Detta året är det som en vanlig besökare men vem vet någon gång i framtiden kanske jag till och med kan ställa ut där, det gäller ju att drömma stort. Eftersom årets mässa infaller samma helg som jag fyller år så passar vi på att fira mig medan vi är borta. Vi är även bjudna på författarmiddag på fredagskvällen av ett av förlagen som jag skriver för just nu, så det ska bli så roligt!
Brukar ni gå på mässor? Är det någon mer som ska på årets bokmässa?

8 thoughts on “Biljetter till bokmässan är bokade!

Add yours

  1. Har under många år haft som tradition att åka dit tillsammans med mina föräldrar. Har dock inte bokat något för i år och vet inte om jag är sugen… Men visst brukar det vara väldigt kul!

  2. Åntligen bokmässa!
    Jag har varit på Bokmässan i Göteborg flera år innan pandemin kom. Det är så roligt och jag blir lite avis måste jag säga. Missar årets mässa då det blir för svårt för mig att ta mig dit i dag. Nästa så att jag skulle vilja åka över dagen bara.

  3. Många mässor har jag varit på och ska på ännu en idag Gastro Nord mat och dryck. Bokmässan är väl nr 1 av alla mässor. Skulle vilja besöka den en gång. Ha det så himla roligt där

  4. bokmässan brukar vi alltid gå på. Gillar verkligen den. Satt och funderade på om jag skulle boka biljetter, men nu gör jag det 🙂 Var så längesen sist. Trevligt med författarmiddag på fredagen också. Vi kanske ses där 🙂

  5. För väldigt många år sedan var jag på bokmässan och har tänkt att åka dit senaste åren, men alltid har något kommit i vägen. Tror inte det blir i höst heller, men kanske nästa år. Jag går på alla mässor här i Stockholm i egenskap av journalist, så det blir ju några stycken. Tycker det är rätt kul.

  6. Jag tycker mycket om att gå på mässor och brukar ta alla tillfällen i akt när det gäller sådant. Just bokmässan har jag dock aldrig varit på men skulle gärna vilja göra det någon gång!

  7. vad roligt och ha något framför sej och se fram emot. man behöver verkligen det för o må gott

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: