En uppdatering i kontoret

Idag var jag tillbaka på jobbet igen, och nu kändes det som att mycket börjar falla på plats och jag börjar bli lite varm i kläderna. Dagarna går väldigt fort just nu när jag är tillbaka på jobbet, och jag har nog saknat gemenskapen mer än jag först trott. Däremot är det ganska så energikrävande också att komma tillbaka, och ikväll blir det inte mycket gjort för min del. Hade tänkt att påbörja manuset som jag har fått tillbaka från korrekturläsaren, men det får vänta någon dag till när hjärnan är mer med. Förhoppningsvis kan jag bita tag i det under helgen, och nu är kontoret redo för det. Idag bär Joakim var hemma så passade han på att installera en skärm till mig. Jag har länge känt ett behov av två skärmar och nu har jag äntligen fått det.

Så ikväll blir det bara att ta hand om mig själv, låta huvud och kropp vila och fokusera på återhämtning.

detkaosvikallarvardag

3 kommentarer på ”En uppdatering i kontoret

  1. Även om det är skönt att vara hemma så visst är det skönt att vara tillbaka också. Tar ju sin lilla tid att komma in I nya rutiner igen och det är huvudet som får jobba.

  2. Så mycket intryck när man väl kommer tillbaka till jobbet igen. Bra med vila och återhämtning då även om jag förstår att manuset lockar. Trevlig helg!

  3. Viktigast tror jag är att låta varje syssla ha sin tid och att man verkligen stänger jobbdörren när man är hemma och tvärtom annars är det lätt att livet snurrar ihop sig och går i kras. Ha en fin fredag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: