Precis vad man behöver ibland!

Det är mycket som händer samtidigt just nu och orken pendlar upp och ner precis som självförtroendet, vilket det gör emellanåt. Igår fick jag en så fin sak på posten som gjorde mig riktigt rörd! En helt fantastisk vän till mig skickade mig en tavla och ett brev. Jag blev ärligt talat lite tårögd när jag läste brevet och jag är så tacksam över att jag har så fina människor i mitt liv.

Tavlan är en klockren påminnelse för mig att kunna varva ner och släppa alla mina “måsten”, vilket är en sak jag faktiskt behöver göra. Att dessutom få läsa alla snälla ord och att hon är stolt över mig värmde oerhört. Den här fina gesten var precis vad jag behövde och den gjorde hela min dag. Så vad vill jag komma med detta, visa andra er uppskattning – stort som smått! Det kan verkligen göta någon annans dag❤

3 thoughts on “Precis vad man behöver ibland!

Add yours

  1. Sådana vänner ska man verkligen vara rädd om för de växer inte på träd. Hon har säkert rätt i allt hon sa. Varva ner och andas livet och lev i din egen sanning.

  2. Vilken fantastisk överraskning på posten. Precis vad man behöver påminnas om när livet rullar på lite väl snabbt. Ta hand om dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: