Påskplaner och ett nytt kapitel börjar

Dagarna löper på i ett just nu men det känns som att jag börjar hitta till en rutin och balans i att jobba ett par dagar i veckan. Det är ganska så skönt att få kliva ur mammarollen en stund och kliva in i yrkesrollen och umgås med lite fler vuxna. Pendlingen är dessutom ett ypperligt tillfälle för mig att brainstorma och jag får så många idéer fram och tillbaka till jobbet, tänk vad lite miljöombyte kan göra. Annars är det fullt ös på barnen som vanligt. Melissa är helt uppslukad av pussel och memoryspel just nu och Wilhelm går mer och mer på egen hand. Vi har påskpysslat och pyntat här hemma under de senaste dagarna vilket varit väldigt uppskattat hos de små, och vi ser fram emot en lite längre långledighet tillsammans. Vi har inga direkta planer för påsk förutom att träffa mina föräldrar på påskdagen så vi ska mest hitta på saker tillsammans här hemmavid. Vad är era påskplaner?

Ett nytt kapitel

Det har varit mycket för Joakim den senaste tiden och idag gick det som pyrt och ordnats med äntligen igenom. Han har nu skrivit på papper för att bli delägare och VD i en mekanisk verkstad som han har arbetat tillsammans med under ett tag. Det blir ett nytt och spännande kapitel. Så ikväll blev det att fira med en hemgjord marängtårta.

5 thoughts on “Påskplaner och ett nytt kapitel börjar

Add yours

 1. Grattis till Joakim!
  Det är skönt att få komma tillbaka till “vuxenvärlden”. Det blir lite som ett andrum även om det är underbart att vara med sin barn.
  Påsken här blir nog arbetssamma dagar i vår stuga. Kanske vi kan locka svärmor och min bonus dotter och barnbarn för att grilla. Vi har inte riktigt planerat i år.
  Kram Kajsa

 2. Att gå hemma med barn är underbart, men visst är det skönt att bara få vara vuxen ibland. Svår balans det där. Grattis till Joakim också. Här händer det mycket.

 3. vad hörligt o hitta rutin i vardage med el utan jobb förstår man behöver lite ledigt från mamma rollen

 4. Skönt att få bära yrkesrollen och inte bara mammarollen. Fint ni pyntat, fundera också på att fixa lite idag och kanske pyssla om sonen vill 🙂

 5. Här är det inga större påskplaner. De flesta i familjen är bortresta över påskhelgen och sambon jobbar, så jag får roa mig på egen hand… 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: