Glad påsk

Hoppas att ni alla har en bra påsk! Vädret hos oss har varit underbart idag och vi har passat på att fixa lite i trädgården. Igår rev Joakim bort pallkragarna och grävde upp för vårt nya trädgårdsland och idag har vi placerat ut stenkanten som ska vara runt.

Sedan i torsdagskväll har Melissa varit magsjuk, första gången vi drabbas av det här hemma och hon mår nästan oförskämt bra. Hon är pigg och det är bara på natten som det märks av att hon är sjuk. Vi hade inte så mycket planerat över påsk och planerna blev genast ännu lugnare. Under eftermiddagen blev Wilhelm dålig och nu har även Joakim drabbats. Jag sitter och håller tummarna för att jag slipper undan!

Ha en fortsatt fin påsk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: