Njuter för fullt av vädret

Hoppas att ni har haft en bra påsk! Här hemma var det magsjuka som gällde hela påsken så det var inget direkt firande för vår del, jag var den enda som klarade mig undan och det behövs en som ska rodda med alla sängbyten, tvätt och servera med mat som förhoppningsvis får stanna kvar. Men vi kunde ändå njuta av det fantastiska vädret som har varit de senaste dagarna genom att hänga på altanen och altandörren har stått öppen nästan hela dagarna. Nu är alla tack och lov friska igen och vi har kunnat återgå till det normala! Under förmiddagen när Wilhelm sov passade jag på att sitta ute i solen och arbeta med korrekturläsningen, helt underbart!

Efter att vi hämtat Melissa och gått en promenad med hunden blev det en lång stund i lekparken där Melissa lekte med en grannflicka och Wilhelm fick härja runt i sandlådan och åka rutschkana. Nu ikväll blir det att ta det lugnt i soffan, vila huvudet lite efter ett par stökiga nätter och samla kraft för att tackla morgondagen.

Har ni också det här underbara vädret hos er?☀️

7 thoughts on “Njuter för fullt av vädret

Add yours

 1. Fy bubblan vad trist med magsjuka! Knappt så mycket bättre att vara den enda som klarar sig när man måste rodda med allt vad det innebär… Puh!
  Här har vi också haft fint väder några dagar, men har tyvärr inte haft tid att njuta så mycket av det då vi flyttat under påsken. Men idag var det superskönt att vara ute en stund med den fyrbenta utan tjock jacka!

 2. vädret o Skåne är strålande. Påsken blev bra fram till Påskdagen då vi insjukna i dundr förkylning. halsont och feber. Nu bä tar vi på att bli friska. Skönt ni är klara med ert och kan njuta.
  Kram Kajsa

 3. Vi åker runt i Skåne just nu, solen skiner men det är fortfarande ganska kallt och blåsigt. Lite surt när värmen kommit hemma…

 4. Så många som skriver om vädret just nu. Helt klart för värmen och ljuset något med oss. Det är helt underbart. Vi har suttit ute en hel del på jobbet under påskhelgen. Jobbar ju på ett LSS boende och ett syfte vi har är att ge våra boende en härlig vardag, och visst är en fika ute i solen det?

 5. Oh nej din stackare! Vet exakt hur det är att ha två barn och en man som ligger i magsjuka. Det är hemskt! Skönt att de är frisk igen!

  Visst har vädret varit och är helt underbart!
  Kram

 6. Men fy vad tråkigt med magsjuka i påskhelgen. Den sjukan är ju inget vidare liksom. Instämmer verkligen med att sommarvädret för det är ju det som det blev direkt är ljuvligt

 7. Fy för magsjuka. Skönt att du klarade dig och att ni är på benen igen.
  Vädret just nu är verkligen helt fantastiskt och det gäller att verkligen njuta av det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: