Att hitta tillbaka igen

Den senaste tiden har energin varit väldigt låg och stressen har varit påtaglig. Det har varit mycket på samma gång och delvis har det känns som att jag bara försökt hålla huvudet över ytan. Nu känns det som att jag börjat landa lite, hittat tillbaka den där gnistan som saknats den senaste tiden och nu är det dags att hitta tillbaka till träningen också som blivit inte blivit prioriterad alls det senaste, vilket är korkat när jag tänker på det eftersom jag mår så mycket bättre när jag tränar. Idag blev det ett fyspass här hemma på eftermiddagen och känslan i kroppen nu efteråt är underbar, men räknar med en hemsk träningsvärk imorgon.

Jag har ett mål jag vill nå och en bra plan för hur jag ska nå dit också men jag tänker inte låta det bli ett stressmoment, utan fokus är att jag ska må bra. Och just nu känns det som att jag är på väg att komma tillbaka mitt glada, mer energirika jag och som jag saknat henne!

Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller och jag ska fortsätta med korrekturläsningen som jag kom in i ett riktigt flow i under kvällen.

4 thoughts on “Att hitta tillbaka igen

Add yours

  1. Vad skönt att du känner att det vänt nu. Jag har inte heller tränat på snart 2v nu och jag saknar det verkligen. Det har vara varit så otroligt mkt med flytten att jag inte hunnit.

  2. Toppen att inte stressa fram något och träning är ju egentligen mest för att må bra som du säger, sedan kan man ha mål med det, men ändå så vill man träna för olika anledningar. Skönt att du länner att du mår bättre =D

  3. Träning gör alltid gott, men ofta är det just den biten man väljer bort då tiden inte räcker till.. Inte konstigt att du känner dig stressad, du är ju tillbaka till jobbet och de andra sakerna med barn , djur och skrivandet försvinner ju inte.

  4. Så skönt att du känner att energin kommer tillbaka. Jag tror grejen många gånger är att kunna säga stopp till andra och ja till sig själv. Släppa alla måste och lyssna inåt. Vilket är lättare sagt än gjort såklart. Ha en fin dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: